Follow Us On

Op zoek naar Agrimediators

Op zoek naar Agrimediators!

Wij zijn een samenwerkingsverband van mediators, die zich specifiek inzetten voor mediation ten behoeve van de agrarische sector. Bemiddeling bij bedrijfsoverdracht, bij samenwerkingsissues of als onafhankelijk gespreksleider bij een familiegesprek. En  ook bij het ontbinden van samenwerkingsverbanden, ondersteuning bij echtscheidingen, geschillen met de buurt. Dat doen we met boerenverstand en boerengevoel.

Ben jij die mediator met roots in en/of aantoonbare affiniteit met de agrarisch sector? En ben je nieuwsgierig naar een samenwerkingsvorm binnen een enthousiast team van betrokken agrarische mediators? Dan zoeken wij jou!

Een agrimediator is een een bevlogen, enthousiaste mediator, met een grote affiniteit met de agrarische sector. Je bent bij voorkeur MfN gecertificeerd. Een teamspeler, en iemand met een pro-actieve houding in de aanpak van je werk en in het bijhouden van de ontwikkelingen in sector. Je bent bereid om je met tijd, kennis en inzet ons  samenwerkingsverband te versterken. Wij streven landelijke dekking na, daarom ben je bij voorkeur afkomstig uit de provincies Oost-Gelderland, Groningen, Zeeland. Maar ook mediators uit andere provincies zijn van harte welkom om zich aan te melden.

Wat levert dit samenewerkingsverband jou op?
Alleen ben je sneller, samen kom je verder!. Als agri-mediator ben je zichtbaarder in de markt en daarmee kun je je  klantenkring vergroten. Je kunt een bijdrage leveren aan het vergroten van kennis over ons vak (onder andere door het schrijven van blogs) en hebt in de teamgenoten sparringpartners. We overleggen minstens 4x per jaar. Onze intervisie draagt bij aan de vak ontwikkeling (PE-punten).

Kennismaken?

Stuur je motivatie en CV naar info@agrimediation.nl We kijken er naar uit. Voor aanvullende vragen kun je contact opnemen met  een van ons.

Related Posts