Follow Us On

Werkwijze

Werkwijze

Voor agrarische ondernemers en hun gezin

Heeft u als agrarisch ondernemer een geschil met een andere partij, binnen of buiten de familie, en komt u er samen niet uit?  Bent u op zoek naar de juiste persoon om u daarbij te ondersteunen? Of wilt u een conflict voorkomen? Schakel dan de hulp van AgriMediation in.

De mediators van AgriMediation hebben veel ervaring binnen de agrarische sector en bemiddelen bij conflicten op een onafhankelijke en neutrale wijze. U kunt hun profielen op deze website bekijken en rechtstreeks contact met de mediator van uw keuze opnemen. Ook kunt u een e-mail sturen met uw vraag naar info@agrimediation.nl. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Een mediation begint altijd met het bespreken van de mediationovereenkomst met de mediator van uw keuze. U maakt afspraken over het doel van de mediation, de vertrouwelijkheid en de kosten. Ook over praktische zaken, zoals over de plaats waar de gesprekken plaatsvinden; bij u thuis, bij de mediator of een andere neutrale plaats.

Voor verwijzers / erfbetreders

Als u contact hebt met een agrarisch gezin waarin begeleiding van een mediator wenselijk is, kunt u dit met de betrokken familie bespreken en hen aanbieden voor hen op zoek te gaan naar een geschikte persoon. Ook als agrarische ondernemers conflicten hebben met derde partijen, bijvoorbeeld met de buren, de overheid of leveranciers is soms hulp van een neutrale en onafhankelijke mediator gewenst.

De mediators die samenwerken in AgriMediation zijn allen register mediators en hebben ruime ervaring in de agrarische sector. U neemt contact op met de mediator van uw keuze via de contactgegevens of via het algemene e-mailadres info@agrimediation.nl.

De betreffende mediator stemt met u af hoe de mediator het contact legt met de betreffende agrarische familie. Mogelijk is er eerst een gezamenlijke bijeenkomst om tot een goede overdracht te komen en te bepalen of u van het verdere mediationtraject op de hoogte wordt gehouden.

Meer over mediation algemeen leest u onder het kopje Mediation op deze site.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met een van onze mediators

Rieke van Roessel

Udenhout (NB)
Dik Veefkind

Dik Veefkind

Heerhugowaard (NH)

Albert Voet

Zeeland (NB)

Dick Veldink

Meppel (DR)

Thijs Tacken

Roermond (LB)