Echtscheiding

Echtscheiding

 

Echtscheiding

Relaties houden niet altijd stand ondanks oprechte liefde en goede afspraken.
Of er nu sprake is van huwelijk, samenwonen of partnerschap: scheiden betekent verlies, o.a. verlies van vertrouwen, van zekerheid, van veiligheid en van perspectief.

Dit leidt tot heftige emoties, van boosheid of van angst en verdriet.
In deze mallemolen van emoties zullen toch ook besluiten moeten worden genomen; over kinderen, woonplaats, boedelscheiding, alimentatie en verzekeringen.

 

Onpartijdig

Dan heeft u deskundige begeleiding nodig; een mediator die onpartijdig is maar wel betrokken; die aandacht schenkt aan de emoties en tegelijkertijd kennis heeft van de zaken; een mediator die u weer met elkaar in gesprek brengt om tot besluiten te komen waar u mee verder kunt; een mediator die weet wat een agrarisch bedrijf betekent en daar rekening mee houdt.

Het team van AgriMediators heeft deze deskundigheid in huis. Een (echt)scheiding laten begeleiden door een van onze mediators betekent dat er na een beperkt aantal gesprekken een ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant op tafel ligt.

Geen jarenlange procedures, geen hoge kosten, maar perspectief op een nieuwe toekomst, dat is waar wij van AgriMediators aan werken.


Terug naar praktijksituaties.