Follow Us On

Echtscheiding

Echtscheiding

Perspectief op een nieuwe toekomst

Relaties houden niet altijd stand; ondanks oprechte liefde en goede afspraken. Of er nu sprake is van huwelijk, samenwonen of partnerschap scheiden betekent verlies, onder andere van vertrouwen, zekerheid, veiligheid en perspectief.Dit leidt soms tot heftige emoties als boosheid, angst en/of verdriet.

In deze mallemolen van emoties moeten partners ook besluiten nemen over kinderen, woonplaats, boedelscheiding, alimentatie en verzekeringen en over de toekomst van hun agrarisch bedrijf.

Onpartijdig

Deskundige begeleiding kan u dan helpen. Een mediator die onpartijdig is, maar wel betrokken, die aandacht schenkt aan de emoties en tegelijkertijd kennis heeft van de zaken. Een mediator die u bij een echtscheiding weer met elkaar in gesprek brengt om tot besluiten te komen waar u mee verder kunt. Een mediator die weet wat een agrarisch bedrijf betekent en daar rekening mee houdt.

Het team van AgriMediation heeft deze deskundigheid in huis. Een (echt)scheiding laten begeleiden door een van onze mediators betekent dat er na een beperkt aantal gesprekken een ouderschapsplan en echtscheidingsconvenant op tafel ligt.

Geen jarenlange procedures, geen hoge kosten, maar perspectief op een nieuwe toekomst, dat is waar wij als AgriMediation aan werken.

Geïnteresseerd?

Neem dan contact op met een van onze mediators

Rieke van Roessel

Udenhout (NB)
Dik Veefkind

Dik Veefkind

Heerhugowaard (NH)

Albert Voet

Zeeland (NB)

Dick Veldink

Meppel (DR)

Thijs Tacken

Roermond (LB)