Follow Us On

Rieke van Roessel

Rieke van Roessel

Udenhout (NB)

Je kunnen verplaatsen in de ander is de sleutel tot succes

Rieke van Roessel-van Esch (1971) is een boerendochter. Haar ouders hadden een melkvee- en varkensbedrijf. Haar broer heeft de melkveetak overgenomen. Nu woont zij met haar man en 3 kinderen in het buitengebied van Udenhout en heeft op deze rustgevende locatie ook haar praktijk.

Rieke heeft jarenlang als accountant en adviseur agrarische bedrijven begeleid in trajecten als bedrijfsovernames, samenwerkingen en bedrijfsbeëindigingen. Na haar opleiding voor mediator begeleidt ze deze bedrijven ook als er sprake is van conflicten in deze trajecten of op andere gebieden zoals een geschil met de buren. Naast mediator voor agrarische bedrijven is Rieke mediator en adviseur bij scheidingen waardoor ze ook dit proces emotioneel kan begeleiden en hierbij kan adviseren. 

Volgens mensen om haar heen straalt Rieke een bepaalde rust uit, die als prettig ervaren wordt in de begeleiding. Ook haar oprechte interesse en betrokkenheid worden gewaardeerd. Rieke beschouwt de situatie totdat zij de kern van het probleem helder heeft.

Contact Informatie