Rieke van Roessel

Rieke van Roessel

Udenhout (NB)

Je kunnen verplaatsen in de ander is de sleutel tot succes

Rieke van Roessel-van Esch (1971) is een boerendochter. Haar ouders hadden een melkvee- en varkensbedrijf. Haar broer heeft de melkveetak overgenomen. Nu woont en werkt zij met haar man en 3 kinderen in het buitengebied van Udenhout.

Rieke heeft jarenlang als accountant en adviseur agrarische bedrijven begeleid in trajecten als bedrijfsovernames, samenwerkingen en bedrijfsbeëindigingen. Na haar opleiding voor mediator in 2021 begeleidt ze deze bedrijven ook als er sprake is van conflicten in deze trajecten of op andere gebieden zoals een geschil met de buren. Verder heeft Rieke door de opleiding en opgedane ervaring haar vaardigheden verbeterd om u te kunnen begeleiden in de sociale aspecten van deze processen, ook als er geen sprake is van een conflict. In 2023 volgt Rieke een opleiding voor echtscheidingsadviseur waardoor ze ook dit proces emotioneel kan begeleiden en hierbij kan adviseren.

Volgens mensen om haar heen straalt Rieke een bepaalde rust uit, die als prettig ervaren wordt in de begeleiding. Ook haar oprechte interesse en betrokkenheid worden gewaardeerd. Rieke beschouwt de situatie totdat zij de kern van het probleem helder heeft.

Contact Informatie