Follow Us On

Dorine Zwaan

Dorine Zwaan

de Bilt (UT)

Ik help ondernemers zelf de volgende stap zetten

Dorine Zwaan (1975) is sinds 2016 zelfstandig ondernemerscoach en registermediator. Ondernemers (soms via erfbetreders) weten haar vaak te vinden als ze voor een cruciaal moment in hun ondernemerschap staan. Voorbeelden waarin zij begeleid zijn overdracht, verandering van koers, ongeval, ziekte, samenwerking en bedrijfsbeëindiging.

Als Drentse boerendochter is Dorine van jongs af aan betrokken bij de agrarische sector. Na de Hogere Landbouwschool werkte ze kort bij de LTO en lang bij de Rabobank in verschillende (agrarische) functies. Daar sprak ze veel met agrarische ondernemers en tijdens deze gesprekken bleek dat ze oog had voor zowel ratio als emotie op het bedrijf.

In gesprek met ondernemers helpt zij hen om grip te krijgen op het probleem en conflicten op te lossen. Daarbij bepalen de ondernemers zelf of de oplossing goed genoeg en werkbaar is. Vaak leveren de gesprekken ook (zelf) inzichten op die voorkomen dat er een nieuw conflict gaat spelen.

De kwaliteiten van Dorine zijn onder andere haar betrokkenheid, eerlijkheid en voortvarendheid. Hierdoor komt ze snel tot de kern en kunnen de ondernemers door met hun volgende stap.

Contact Informatie