Follow Us On

Anne Marie van Oldeniel-Boerhof

Anne Marie van Oldeniel - Boerhof

Lettele (OV)

Hard op de inhoud, zacht op de relatie

Anne Marie van Oldeniel-Boerhof (1967) is een ervaren trainer/adviseur en sinds 2017 mediator. Ondernemen en besturen zijn haar op het lijf geschreven. Deze unieke combinatie en ruim 25 jaar ervaring in en om de agrarische sector (als manager, bestuurder en adviseur) vormen de basis voor haar werkzaamheden. Het agrarische gezins- en familiebedrijf heeft haar bijzondere interesse. Daar richt ze zich ook op met mediation.

In complexe situaties weet Anne Marie snel een open werkrelatie op te bouwen en de kracht van anderen zichtbaar te maken en in te zetten. Hierdoor ontstaat beweging. Ze houdt van procesmatig werken in duidelijke stappen. Anne Marie richt zich op het hele systeem en kan ook goed details waarnemen die meegenomen moeten worden in een proces. Een openhartig karakter, veelzijdigheid en oprechte interesse in anderen kenmerken haar eveneens.

Anne Marie woont in Lettele (gemeente Deventer) en is werkzaam in heel Nederland. U kunt bij haar terecht voor mediation op het gebied van (agrarische) gezins- en familiebedrijven, samenwerking en zakelijke conflicten. 

Contact Informatie