Dorine Zwaan

Dorine Zwaan (1975) is geboren en opgegroeid op een melkveehouderijbedrijf in Drenthe. Na haar opleiding aan de Hogere landbouwschool is ze bij een bank gaan werken. Ze heeft in de afgelopen 20 jaar veel land- en tuinbouwondernemers gesproken en plannen en resultaten gezien. Hierdoor kent zij de mooie en moeilijke kanten van het ondernemerschap en samenwerkingen. Regelmatig werd zij gevraagd hierin een bemiddelende rol te spelen, omdat zij oog heeft voor zowel de ratio als de emotie.

In 2016 heeft zij het roer omgegooid en heeft zij besloten om zich hier op te richten. Ze heeft de opleiding tot registermediator gevolgd en is voor zichzelf begonnen. Nu wordt ze op cruciale momenten betrokken bij het ondernemerschap zoals bij overdracht, verdeling, samenwerking en staking.

In gesprek met de ondernemers helpt zij hen om grip te krijgen op het probleem en conflicten op te lossen. Daarbij bepalen de deelnemers zelf of de oplossing goed genoeg en werkbaar is. Vaak leveren deze gesprekken inzichten die ook voorkomen dat er een nieuw conflict gaat spelen.

De kwaliteiten van Dorine zijn o.a.  haar betrokkenheid, eerlijkheid en voortvarendheid. Hierdoor komt ze snel tot de kern en kunnen de ondernemers door met hun volgende stap.

Contactgegevens:

tel.: 06 5338 9303

website: www.dorinezwaan.nl

e-mail: mail@dorinezwaan.nl

Terug naar het overzicht.