Anne Marie van Oldeniel – Boerhof

Anne Marie (1967) is een ervaren trainer/adviseur en mediator. 0ndernemerschap, samenwerking (coöperatie) en besturen zijn haar op het lijf geschreven. Ze heeft ruim 25 jaar in en om de agrarische sector gewerkt, onder andere als manager, bestuurder en adviseur. Het agrarische gezins- en familiebedrijf heeft haar bijzondere interesse. Daar richt ze zich ook op met mediation.

In complexe situaties weet Anne Marie snel een open werkrelatie op te bouwen en de kracht van anderen zichtbaar te maken en in te zetten. Hierdoor ontstaat beweging. Ze houdt van procesmatig werken in duidelijke stappen. Anne Marie richt zich op het hele systeem en kan ook goed details waarnemen die meegenomen moeten worden in een proces. Een openhartig karakter, veelzijdigheid en oprechte interesse in anderen kenmerken haar.

Anne Marie woont in Lettele (gemeente Deventer) en is werkzaam in heel Nederland. U kunt bij haar terecht voor mediation op het gebied van (agrarische) gezins- en familiebedrijven, samenwerking en zakelijke conflicten.

Contactgegevens:
telefoon: 06-835 23 889
website: www.annemarieadvies.nl
email: info@annemarieadvies.nl

Terug naar het overzicht